HylaFAX The world's most advanced open source fax server

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[hylafax-users] modem works with RedHat 7.3 but not RedHat 8.0

I have two RedHat 7.3 boxes (completely different hardware)
and two RedHat 8.0 boxes (again completely different hardware) and
two external modems (with standard old-fashioned RS232 serial cable, not
The old modem, which is no longer available for sale, works on all the
The new modem works on both the RedHat 7.3 boxes and neither of the
RedHat 8.0 boxes - with the two RedHat 8.0 boxes it behaves
identically - the received fax has numerous lines missing and the
cover page is NAKed three times by the receiving fax machine (and
resent twice), then Hylafax gives up and doesn't send the rest of
the fax.
The old modem is an E-Tech Cyberbullet, which Hylafax identifies as
a Rockwell chipset, capable of Class 1, 2 and 1.0 - I picked the default
- class 1.
The new modem is a Swannsmart Turbo 56K Class 1 fax modem, which Hylafax
says doesn't match any of it's known modems so I just chose all
the defaults.
It seems likely to be a flow-control issue - apparently RedHat have
stuffed something up in the serial port settings in RedHat 8.0 but
I'm not sure what. Any suggestions ?

____________________ HylaFAX(tm) Users Mailing List _______________________
  To subscribe/unsubscribe, click http://lists.hylafax.org/cgi-bin/lsg2.cgi
 On UNIX: mail -s unsubscribe hylafax-users-request@hylafax.org < /dev/null
  *To learn about commercial HylaFAX(tm) support, mail sales@hylafax.org.*

Project hosted by iFAX Solutions